На фона на напрежението между Вашингтон и Москва - Джо Байдън

...
На фона на напрежението между Вашингтон и Москва - Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън с коментар за Путин: Американският президент заяви, че руският му колега е луд глупак

На фона на напрежението между Вашингтон и Москва - Джо Байдън е нарекъл Владимир Путин " откачен ".Американският водач е направил коментара пред публицисти по време на събитие за набиране на средства за кандидатпрезидентската акция. Той е споделил, че рискът от нуклеарен спор съществува, само че екзистенциалната опасност за човечеството е климатът. В отговор от Кремъл обявиха, че тези думи няма да ги обиден и че са " срам " за Америка. Байдън подлага на критика и предшественика му - Доналд Тръмп, който свърза правосъдното гонене против себе си със ориста на опозиционера Алексей Навални.А Държавният департамент на Съединени американски щати предизвести американците да се въздържат от пътувания до Русия. 
Тъжната истина е, че Русия продължава да задържа личните си жители, продължава да задържа и американци. Опитваме да кажем допустимо най-ясно, че никой американски жител не трябва да обмисля пътешестване до Русия по каквато и да е причина, тъй като е изложен на риск от арест и отнемане от независимост от съветския режим.
Матю Милър, представител на Държавния департамент на Съединени американски щати

Върховният съд на Русия отхвърли жалбата на антивоенния претендент за президент Борис Надеждин, който пробва да се върне в конкуренцията, откакто не беше позволен до присъединяване. Според изборната комисия в кандидатурата му са били открити нередности, само че Надеждин опита да оспори отхвърли да бъде регистриран. С това на процедура Путин остава без забележителна конкуренция за вота в средата на март.По-рано той съобщи, че избира Байдън да остане президент на Съединени американски щати, тъй като е " по-предвидим " за Москва спрямо евентуалния му противник, Доналд Тръмп.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР